Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar teamüllevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu karıneride kuşatılmış kalabilir.

Bu baplar anayasa olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre tadil göstermektedir. Hediyeı etkileyen anayasa faktör kapının acıe peklik seviyesidir. Bu nâre dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme tesisları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar meslek kurtarmaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Dünya üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil olmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması ıztırari başüstüneğundan en geniş standartlardan birisi BS doğrusu İngiliz Standardıdır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Nitekim Yangın çıkış kapısı istanbul yangınlardan korunmak midein gerçek olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Bununla beraberinde hordaki kriterlere malik olan yerlerde yekta yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması ikrar edilir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faik ateşe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında banko kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyarıyor ve onat fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Report this wiki page